Weight Gainer – Hvad er Weight Gainer endeligt?

Posted on august 29, 2013 · Posted in Artikler

Weight Gainer er også kendt som vægt forøger på dansk. Weight Gainer er en blanding af proteinpulver og kulhydrater. Fordelen ved weight gainer er at du både får proteiner og kulhydrater hver gang du indtager produktet. Dette gør at du får flere kalorier og at du kombinerer proteiner og kulhydrater. Kulhydraterne i weight gainer får dit insulin niveau til at stige mens proteinerne bliver optaget ekstra godt. Dette er en utrolig positiv virkning, som er ideelt når man forsøger at opbygge muskelmasse.

Weight Gainer er særligt ideelt til opbygning af muskelmasse grundet det høje antal kalorier som er i en portion. Dem som benytter weight gainer mest er som oftest drenge og mænd som har problemer med at øge deres vægt. De har ofte problemer med at spise nok, og der kommer weight gainer ind i billedet. Weight gainer er utrolig let at indtage, da det blot skal drikkes, og så er det perfekt når man er mæt men stadig mangler at få kalorier. Weight gainer bliver sjælent brugt at kvinder, da de ofte har målet at tabe sig og ikke øge deres vægt. Det er ofte unge drenge som bruger weight gainer til at øge deres muskelmasse, da de fleste ældre ikke har fået øjnene op for weight gainer, og de fleste mænd over 30 år, aner faktisk ikke engang hvad weight gainer er. Weight gainer har også den fordel at det mætter, så det kan også erstatte et måltid, og flere bruger det som en måltids erstatter, som er nem og nærende og helt fyldt med kalorier. Læs mere om Det sunde liv.

De tidspunkter hvor weight gainer er bedst at indtage er morgnen, hvor kroppen er helt tømt for både kulhydrater og proteiner. Der har kroppen mest behov for næring.

Før og efter træning er også perfekte tidspunkter for indtagelse, da man har et stort energi behov når man skal yde sit bedste i træningscentret.