Tilbehørs-junglen til badminton, bla. Badmintontaske.

Den vigtigste faktor som har bemærkelsesværdig vigtighed for alle badmintonatleter er badminton-udstyr. Samtlige badmintonudøvere behøver en badminton ketcher som opfylder samtlige af de forehold der bedes opfyldt af BWF, i følgeskab af et par badminton-sko. Badminton-udstyr vil altid den gruppe af sportsremedier som der sker mest udvikling indenfor. For eksempel har badmintonfirmaet Yonex i dette øjeblik skubbet Guinnesrekorden for hurtigeste slag med 493 km/t, som gør badmintonsporten til den uden sidestykke mest fartgale sport på planeten.

Der findes et hav af ekstra ting specielt til badminton, den vigtigste ting vil altid være badminton grip, som er beregnet til at putte på håndtaget på badmintonketcheren. badmintongreb fås i flere forskellige farver og mønstre. I blandt de mest anerkendte kan udstilles Yonex Soft Grip samt Yonex Frote Grip, alle badmintonspiller har en holdning om badmintongreb samt hvorledes badmintongreb mest hensigtsmæssigt skal være fremstillet og puttes på. Sammen med badmintongreb er badminton strenge også indhyldet i en form for ritual samt tradition. Der findes flere anderledes badmintonstrenge, som de strenge som er mest vel ansete bør nævnes Yonex BG-80 og Yonex BG65. Der er udviklet badmintonstrenge i en lang række af tykkelser og farver, samt materialer. De bedste badmintonstrenge kommer, efter stort set alle badmintonspiller mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badminton strenge-fabrik i Japan. Sidst men ikke mindst bør jeg ikke glemme en genstand som alle badminton-spiller har, en badmintontaske. Til at transportere badmintonudstyr såsom badminton-ketcher, badminton-sko og badminton spilletøj høre naturligvis en badmintontaske. En badmintonbag er udviklet 110procent til badmintonspiller nødvendighed. Fx findes der en særskildt lomme til badminton-sko, og 1 eller 2 separate lommer for badminton ketsjer. En badmintontaske er naturligvis lavet så den kan opbevare badminton-ketsjer og den har derfor næsten udformet som en badmintonketcher. De fleste badmintontaske har også skulderstropper, så den kan transporteres som rygsæk og derfor er lettere at køre med, og flytte over-all. Som alt badmintonudstyr produceres en badmintontaske i mange forskellige farver og størrelser. Nogen af de største badmintontasker kan indeholde i nærheden af femten badmintonketsjer og et utal af par badminton sko. Så også på badmintontaske fronten har man rig chance for at vælge som badmintonatleter. Et lille kig på udvalget afsløre mange forskellige farver af badmintontaske.

Bag enhver sportsgren står der fremstillere af udstyr. I fodbold er det Hummel samt lotto som har en finger med i størstedelen af nytænkningen. I badmintonsport er det Japanske Yonex der er med i stort set alt udvikling. Yonex holder rekorden for hårdeste bold og de er uden tvivl de først med inovative substandser til produktion af badminton-ketcher, badminton-sko samt badmintontilbehør.  Yonex har ikke hele tiden lavet tilbehør. Det opstod faktisk af fiske-flod i kork materiale. Det var den gang en glimrende buissnes indtil der kom fiske-flod af plastik. Yonex founder sværgede nu at han aldrig i fremtiden ville overhales. Denne drejning og ideen om at lave badmintonketcher, har gjort Yonex til leder af markedet af badminton. Yonex er i dag firmaet på verdensplan der er ejer af flest copyrights, som cementere at Yonex altid fremavler ny teknologi og udvikling.

Fra Yonex.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>