Spar penge med egetræsmøbler

Posted on september 23, 2012 · Posted in Artikler

Ja, du synes helt sikkert at det lyder helt ude i hampen, men det er altså meget klogt at investere sine surt optjente skillinger i egetræsborde. Dette er, der mange gode og måske også mindre gode argumenter for og det er lige akkurat, hvad denne artikel handler om.

Mange tænker nemlig med det samme. De hører ordet ”egetræsmøbler” at det er møbler alle de rige har og kun de rige, da de er så afsindigt dyre, at ingen almindelige mennesker kan komme i nærheden af det beløb man skal betale for et sådant møbel.

Dette er delvist korrekt, da møblerne er vanvittigt dyre, i forhold til deres billigere alternativer. Problemet med disse alternativer, er bare at kvaliteten ikke ligefrem er den bedste og du kan derfor nemt være uheldig, ikke at have et velfungerende bord om et par år igen, da det enten er blevet super grimt eller simpelthen er faldet fra hinanden (det er absolut ikke alle billigere borde, der falder fra hinanden, men man har hørt om det før og at et billigt bord hurtigt bliver grimt at se på, sker også forholdsvist tit, for rigtigt mange mennesker).

Derfor anbefaler jeg, at du, hvis du altså har pengene til det lige her og nu, investerer i et par flotte egetræsmøbler, til en pris du synes du kan være med til og ser dem holde nærmest for evigt, blot ved at du ligger en plastikdug ovenpå dem, således at de ikke bliver slidt alt for hurtigt. Jeg har fundet flere lækre egetræs møbler på www.kvalitetsmoebler.dk.

Det eneste besværlige ved at have et egetræsmøbel er at det er så forbandet tungt, men omvendt er du så også mere sikker på, at det ikke vælter og ødelægger noget eller nogen.

Om et egetræsmøbel passer lige præcist til dig, kan jeg ikke fortælle, men jeg kan i hvert fald fortælle dig, at jeg er glad for mine møbler af egetræ og vil anbefale det til alle andre, der overvejer at købe nogle.