The Walking Dead - Season 3 - Poster Art - Frank Ockenfels/AMC

Se rekord tv-serien “The Walking Dead” på DR3

Posted on februar 14, 2013 · Posted in Artikler

Der findes et utal af meget spændende tv-serier. Du har måske din helt egen favorit tv-serier som du kan se igen og igen. Men lad det ikke afholde dig fra at kaste dig over en ny og meget spændende tv-serier. Men du skal være forberedt på gys og nervepirrende spænding når du går i gang med at se tv-serien “The Walking Dead” Vores helt politimanden Rick Grimes vågner op på hospitalet efter at have ligget flere uger i koma.

Læs mere om “The walking dead” på IMBD

Scene fra sæson 3 af “Walking dead” som kører på DR3 netop nu. Du kan se tvguide fra DR3 på tvtvtv.dk

Men til hans store over overraskelse er der er ingen sygeplejersker eller læger omkring ham. Hospitalet er totalt forladt. Udenfor er gaderne helt ødet. For i mens at Rick Grimes har ligge i koma har en meget underlig virus ramt størstedelen af menneskeheden. Næsten alle mennesker er blevet syge af virusen og forvandlet zombie lignende væsner. Zombie lignende væsner der kun tænker på mad og i deres verden er mad lige med mennesker. Rick

Grimes forlader hospitalet og finder efter noget tid sin familie som på mirakuløs vis har overlevet den meget farlige virus og har undgået at forvandle sig til en af de kødædende monstre. Tv-serien “The Walking Dead” sætte igen og igen rekord i USA hvor man kan se den på kabel kanalen “AMC”. I USA er “The Walking Dead” midt i sæson 3. Da det seneste afsnit blev vist satte tv-serien igen seerrekord for en tv-serie på kabel TV.

Kæmpe succes for præmieren

Hele 12,3 millioner mennesker så afsnittet af “The Walking Dead”. Blandt dem var hele 7,7 millioner mennesker i aldersgruppen 18 – 49 år der er den mest eftertragtede aldersgruppe på grund af reklameindtægterne. Det betyder “The Walking Dead” har flere tv-seer end tv-serier som The Big Bang Theory, Modern Family, NCIS, Two and a Half Men der ellers alle den fordel at de bliver vist på gratis landsdækkende TV og ikke som “The Walking Dead” der bliver vist på kabel TV som koster penge i USA. Her hjemme kan du se “The Walking Dead” på DR3.