Hvilken type bredbånd skal du vælge?

Posted on januar 8, 2013 · Posted in Artikler

Mobilt bredbånd og fibernet er nok fremtiden for danskerne, det er der  ingen som kan være tvivl om. Mobilt bredbånd giver dig muligheder som aldrig før nu. Mobilt internet kan anvendes på farten, og med de stigende hastigheder kunne folk i dag gå hen og snakke for at det kan anvendes som et  substitut til almindeligt bredbånd.

ADSL – FIBER – MOBIL, der er fordele og ulemper ved det hele. Når du har fundet den bedste løsning kan du se priser på http://internettjek.dk/

Fiber internet tilbyder danskere en fast bredbånd forbindelse med skyhøje og stabile upload/download hastigheder. Med fibernet bruges der optiske fibre til at modtage og sende indhold med en hastighed så hurtig som lyset.

Mobilt internet – mere stabilt som tiden går

I dag forekommer der kæmpe stor forskel på hvorledes vi bruger mobilt internet. Nogle folk bruger det kun til deres bærbare pc når de er afsted på farten, og nogle anvender det til deres Apple iPad, og nogle folk anvender det faktisk som deres foretrukne bredbåndforbindelse.
Mobilt internet bliver faktisk med tiden mere og mere til at regne med, fordi der bliver opsat mange 3G samt 4G master i det danske land. 4G mobilt bredbånd udbredes, hvilket 3, TDC og Telia fokuserer kraftigt på. Det vil sige du netop nu kan få hastigheder tæt på hele 100 megabit per sekund via mobilt bredbånd.
Dog skal man være opmærksom på at hastigheden ned på det mobile internet slet ikke er særlig høj.

Fibernet – stabilt og lynhurtigt

Hvis du søger en vanvittig hurtig internetforbindelse med skyhøje ned samt upload hastigheder, ja så er der lige nu ikke en teknologi der kan hamle op med fibernet.
Den skyhøje hastighed på fibernet kan lade sig gøre på grund af de optiske fibre, der bliver brugt til at sende og modtage indhold med en hastighed så hurtig som lysets.
Det er lige meget om du vil spille CSS på din computer, downloade streame musik, eller bare bruge internettet, kan det hele lade sig gøre samtidigt uden du vil mærke det med fibernet. Dvs. at hvis du har en meget stor familie, er der så rum til at i alle sammen kan anvende internetforbindelsen samtidigt uden nogle vil bemærke det.
I dag er det dog stadig ikke alle danskere som har den mulighed at få fibernet, da det afhænger meget af om der er gravet fiber kabler ned til formålet i dit eget område. Er der gravet kabler ned, vil fibernet helt sikkert ikke være noget du vil blive meget glad for.

ADSL bredbånd – er det på vej ud?

Almindeligt bredbånd er det rigtig mange danskere bruger i hjemmet lige nu. Dette er af den grund at alle har mulighed for at få det, da almindeligt bredbånd bruger det  nuværende telenet til at sende og modtage indhold.
almindeligt bredbånd download og upload hastigheder er set forbedret meget i løbet årene, hvor vi startede med internet forbindelser helt ned til kun 56 kilobit i sekundet. Lige nu har en typisk dansker som min. mulighed for at få en download hastighed på 10 megabit i sekundet igennem deres telenet (ADSL bredbånd).
almindeligt bredbånd er af den grund ikke på vej ud lige nu, men af den grund at der bliver nedgravet fibernet kabler ned flere steder i DK og det giver mulighed for højere samt mere stabile internet forbindelser, vil det med tiden tage over for almindeligt bredbånd.