Flamingo med grafit til isolering

Posted on august 15, 2012 · Posted in Artikler

Flamingo med grafit

Flamingo har været brugt til at isolere huse i mange år, og består af hele 98-99 % luft. Dette produkt er en videreudvikling af samme princip. Der er tilsat grafit til flamingoen der giver en langt større lamda værdi. Det bliver faktisk så effektivt, at det isolere 20 % bedre end andre produkter der bliver benyttet til at hulmurs isolere med.

En stor fordel ved at benytte sig af den gængse fremgangsmåde, ved brug af flamingo med grafit er, at der kun bores et 18mm hul i fugen. Det vil gøre indgangshullet næsten usynligt efter at det er blevet lukket igen. Indgangshullet til andre produkter skal i nogle tilfældes laves større, hvor det kan være nødvendigt at fjerne flere sten og man derfor vil kunne se det på farven i fugen efterfølgende. Selvom man prøver at ramme farven vil der altid være en lille afvigelse.

Lamda værdier:

Papiruld 39
Stenuldsgranulat 41
Flamingo med grafit 35

Lamda værdier viser hvor godt materialet holder på varmen, jo lavere værdi jo bedre.

Kuglerne er 6 kantet med en størrelse på 1-5mm. De er lavet af genbrugsmateriale, suger ikke vand og er derfor det perfekte materiale til at hulmursisolere med.

Fordele ved brug af Flamingo med grafit:

  • 20 % bedre end andre hulmursisolerende produkter
  • Mindre indgangshul og derfor mindre synligt på vægen at der har været hulmurisoleret
  • Det blæses ind ved meget lidt kraft og derfor ikke risiko for blæse skader
  • Hurtig tilbagebetaling på investeringen grundet den meget effektive isolering
  • Mus og andre skadedyr kan ikke bo i flamingoen

Husk der lige nu er tilskud på hulmursisolering på 1000-1200 der automatisk bliver trukket fra dit tilbud uden du behøver noget.

Klik her for at læse mere om hulmursisolering.