Få de bedste mobilabonnementer online

Posted on august 2, 2012 · Posted in Artikler

Man har i lang tid kunne finde mobilabonnementer online på diverse oversigtssider der egentlig ikke havde andet formål end at få dig til at købe et af de listede mobilabonnementer. Problemet var at listen ofte bare var en lang liste og man derefter skulle sidde og finde det rigtige abonnement til ens forbrug.

Hvis listen var kort og overskuelig, var det oftest fordi der kun var listet få af markedets muligheder og var listen lang var den uoverskuelig.

I dag vil jeg dele et lille tips med læserne, nemlig en side der giver et godt overblik over alle mobilabonnementer, siden er http://mobilabonnementpriser.dk/ som har den geniale feature at man indtaster sit forbrug og så hjælper siden med at finde det korrekte abonnement, mellem de rigtigt mange svært gennemskuelige mobilabonnementer der er på markedet.

Hvorfor er denne service så god?

Servicen er god fordi den gør et uoverskueligt marked, overskueligt. For hvem vil påstå at markedet for mobilabonnementer er let overskueligt. Det tror jeg faktisk ikke der er nogen der vil påstå. Og det er lige præcis den form for services der gør at internettet har sin berettigelse, nemlig når den gør livet lettere for folk.

Læs også: Sejeste mobil tlf. og det billigste abonnement

En ting er Facebook, Twitter og alle de andre “sociale medier” der gør at vi kan være “sociale” hjemme i stuen alene i mørket, jeg er ikke sikker på de rent faktisk gør særlig manges liv bedre, ikke i forhold til reel menneskelig kontakt, face-to-face.

Det internettet skal bruges til er efter min mening fri vidensdeling og services der gør det lettere at leve i det virkelig liv, ikke at føre det virkelig liv ind i stuen så man sidder og er social på sin egen lille asociale måde.

Når men det blev et lille “rant” imod de “sociale” medier, men jeg håber også I kunne bruge det lille tip.